Links -.- Sitemap    
Wedstrijdverslagen

FCS 2019-2020

FCS - Dibeek
De wedstrijd was amper op gang geblazen of de bal lag al op de stip. NICK werd foutief onderuit gehaald in de zestien. Onze kapitein achter de bal, veel kans op slagen, maar de keeper koos de goeie hoek. Een 10 tal minuten later kregen wij dan een terechte vrije trap op een 20 tal meter van doel. Wat hij vanop 11 meter niet kan lukte nu wel. JULIEN trapte loepzuiver in de benedenhoek. Dilbeek werd wel stilaan meester op het middenveld. Dat resulteerde ook in doel punten. Voor rust stonden wij plotseling 1-2 in het krijt. Na de hervatting konden wij al vrij vlug de bordjes terug in evenwicht brengen. Een kleine dribbel en dan een perfecte plaatsbal in de benedenhoek van onze WITTE zorgden daarvoor. Vanaf dan ondergingen wij de wet van de sterkste. Wij kregen nog amper de bal tot aan hun zestien. Een doorgebroken speler van Dilbeek werd onderuit gehaald en de elfmeter ging binnen. Vele kopjes naar beneden bij Lembeek en einde wedstrijd. Vandaag hadden wij iets te weinig kwaliteit tussen de lijnen om te wedijveren met de koploper. Onze eigen fout dus. Voor zo een partij geen wisselspelers hebben is dodelijk. Het tempo ligt gedurende 70 minuten iets te hoog voor sommigen om de hele wedstrijd vol te maken.
eindstand 2-3

Zij waren er : CLUDTS/ DEBAST/ MICROS/ V BELLINGEN/ COUVREUR ST/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ BOUKARI/ SERVE/ V BELLINGHEN A/ SALAETS/ DEMEL.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Safira - fcs
Echt een kansarme wedstrijd. Geen van beide keepers moest echt zijn kunnen tonen. De eerste helft was het echt potje stamp van beide ploegen. Het terrein droeg daar zeker zijn steentje bij, een echt omgeploegd akker. Vroeger zagen wij niet veel anders maar wij zijn nu verwend. De tweede periode bracht dan toch van onze zijde iets meer. Wij kregen zeker een drietal kansen om toch de 3 punten mee naar huis te nemen, maar het was steeds net niet. Doen wij een goede zaak ? Niet direct want de laatste in de stand wint, wel komen wij dichter bij gareel en hondzocht. Het behoud kan zeker noch. Volgende week krijgen wij leider DILBEEK op bezoek, maar wij spelen op het synthetisch plein en daar zijn wij toch iets sterker. Maar met hoeveel spelers !!!
eindstand 0-0

Zij waren er : DYSSENEER/ V BELLINGEN/ BOSCHMANS/ MICROS/ COUVREUR / MATHIEU/ JAEGER/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ SERVE/ MONTENS/ BOUKARI/ DEMEL

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS - De Leeuwerik
Nummer 2 uit de rangschikking op bezoek maar wij waren er klaar voor. De mengeling van inzet, ervaring en de mannen met de iedereen begint zijn vruchten af te werpen. Al moet gezegd dat de bezoekers zeker even goed waren. In de eerste periode noteren wij niet echt veel open doelkansen. Buiten een afschuiver van onze WITTE en een afgekeurd doelpunt aan de overkant voor buitenspel, volgens de ref, hadden beide doelmannen niet veel om handen. De wedstrijd moe st dan maar losbarsten in de tweede periode. Wij kwamen het meest gemotiveerd uit de kleedkamer. Al na 5 minuten was het raak. Een streep van NICK van buiten de zestien werd gelost door de doelman en de goed gevolgde WITTE kon binnen tikken. Vanaf dan ging Leeuwerik echt op zoek naar de gelijkmaker. Maar onze verdedigers gaven geen krimp. Wel was het Lembeek dat de score vergat uit te breiden. Dus was het bibberen tot het laatste fluitsignaal. Uitblinkers kan ik moeilijk noemen aangezien iedere aanwezige zich tot het uiterste gaf. Zoals het moet. Volgende week op naar SAFIRA. Ook een ploeg die daar onderaan bengelt zoals wij. Een wedstrijd om te winnen. Deze wedstrijd kan zo goed op gras als synthetisch veld doorgaan. Iedereen aanwezig is de boodschap.
Eindstand 1-0

Zij waren er : CLUDTS/ V BELLINGEN J/ DEBAST/ BOSCHMANS/ MICROS/ MATHIEU/ HANNON/ BOUKARI/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ SERVE/ MONTENS/ SALAETS/ V BELLINGHEN A/ en verder de ongeveer 100 supporters die toch het slechte weer achter zich lieten. Allen bedankt voor de gezellige namiddag.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Fcs - hondzocht
Lembeek op zijn sterkst en gebrand op de driepunter. Ook een beetje om de zware nederlaag in de heenronde,5-0, uit te vegen. Al was onze start weer een valse noot. De eerste 10 minuten bleek het , net als verleden week, weer zoeken naar elkaar. Daar profiteerde de bezoekende ploeg dan ook onmiddellijk van en scoorde de 0-1. Lembeek was wakker geschud. Vanaf dan was Hondzocht als een rode lap voor een stier. De ene aanval na de andere maar toch moesten we even wachten op de gelijkmaker. Die kwam er na een mooie dubbelpas tussen Montens en de Witte, waarna broer MATTHIAS de bal enkel nog moest binnen leggen. Even later zonderde Montens onze WITTE met de perfecte doorsteek bal alleen voor doel en de bordjes stonden 2-1. En nog was de Lembeekse honger naar meer niet over. Net voor rusten kregen we een vrije trap op een 22 meter van doel. Daarvoor hebben wij Julien en Yannick in de ploeg. Met een geweldige krul joeg YANNICK de derde van de namiddag tegen de touwen. 3-1 met rust, we hebben er al slechter voor gestaan !! Na de pauze gingen wij op ons elan verder. Hondzocht had echt geen verweer in huis deze namiddag. Na een 10 tal minuten werd bal mooi voorgezet in de kleine bakcarré en MONTENS kopte hem even mooi in de hoek. Na een kleine opstoot tussen de bezoekers en de referee zette de FAKKE de eindscore op het bord. Dit was een dik verdiende overwinning, al zeg ik het zelf. Maar wij waren misschien voor het eerst dit jaar eens op ons sterkst. Zeker nieuwkomer “BATTY” die zich als doelwachter liet opvallen met een paar gepaste tussenkomsten. Dit smaakt naar meer en geeft velen de moed om ons vel daar onderaan duur te verkopen. Volgende week spelen wij niet , het is namelijk ons tweedaagse eetfestijn. Geen 3 dagen meer, enkel zaterdag en zondag. Ook geen steak meer, maar wel speciale schotel & stoofvlees & vol au vent. De spelers en het bestuur hopen u te mogen verwelkomen. Alvast bedankt DEN BEKKER.
eindstand 5-1

Waren er : CLUDTS/ V BELLINGEN/ BOSCHMANS SV/ DEBAST/ MICROS/ MATHIEU/ JAEGER/ KINDERMANS M/ KINDERMANS CH/ MONTENS/ SERVE/ BOUKARI/ SALAETS/ HANNON.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Stroppen - fcs s
Stroppen tegen Lembeek is nog altijd een speciale wedstrijd, een derby met andere woorden. Spijtig genoeg kwam er geen referee opdagen. Maar de personen die voor hem invielen verdienen een dikke pluim. Proficiat.

De wedstrijd zelf dan. Wij kregen de eerste echte open doelkans via MONTENS maar de thuisgoalie hield zijn netten schoon. Naargelang de eerste helft op het einde liep kwam Stroppen meer opzetten. Zo konden zij dan ook na ongeveer een 20 tal minuten o p voorsprong klimmen. Gelegenheidsdoelman STEF had er geen verhaal tegen. Dan maar wachten tot de tweede helft. En ja, YANNICK leverde een perfecte diepte pas af op MONTENS en die plaatste de bal vanop een 25 meter perfect in de kruising. Bordjes gelijk. Verder zagen wij een wedstrijd met gelijke kansen. Tot hun spits, die zeer snel is, onze verdediging in snelheid nam en Stroppen op voorsprong trapte. Maar hun vreugde was van korte duur. Weer MONTENS bracht Lembeek een minuutje later op gelijke hoogte. Met nog een 10 tal minuten kregen wij wel nog een 2 tal scoringskansen maar wij besloten steeds veel te zwak. Een punt is zeker niet slacht , maar de andere ploegen onderin pakken ook punten en dat is iets minder positief voor ons. Volgende week spelen wij thuis tegen HONDZOCHT om 15 uur. Hopelijk kunnen wij de 3 punten thuis houden. In de week meer daarover.
eindstand 2-2

Zij waren er : COUVREUR ST/ V BELLINGEN J./ BOSCHMANS/ SALAETS/ KINDERMANS M/ KINDERMANS CH/ MATHIEU/ JAEGER/ BOUKARI/ SERVE/ MONTENS/ HANNON/ V BELLINGHEN A/ DEMEL.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pichichi - FCS
De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar ging richting vernedering. Na amper 28 minuten stonden de bordjes al 3-0. Maar wij knokten ons terug in de wedstrijd. En konden voor rust ook nog tweemaal scoren. Eerst plaatste onze WITTE de bal keurig in de linker benedenhoek , even later kon GREGORY een voorzet van NICK binnenkoppen. Zo kwamen wij net voor rust nog terug tot 3-2. Na de pauze kon DIN al vrij vlug de derde van de namiddag binnen leggen. Maar wij verslap te een beetje en PICHICHI kwam terug in de wedstrijd. Met nog een 7 tal minuten op de klok konden zij dan de 4-3 op het scorebord zetten. Wij drukten nog maar hun keeper hield de FAKKE en de JURGEN ,met een wondersafe, van een verdiend gelijkspel. Spijtig maar de 3-0 al vrij vroeg was iets te veel om terug op te halen.

Zij waren er : COUVREUR ST/ VAN BELLINGEN J/ DEBAST/ MICROS/ SALAETS/ MONTENS/ MATHIEU/ JAEGER/ SERVE N/ BOUKARI/ V BELLINGHEN A/ HANNON/ DEMEL/ KINDERMANS CHR/ KINDERMANS M.

JAWEL WIJ WAREN MET 15 SPELERS!!!!!!!!
eindstand 4-3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS - Gareel A

Een mooiere afsluiter van 2019 kan je niet wensen. Al van het begin toonde wij wie er deze namiddag de baas was. En toch nadat wij het eerste kwartier een drietal kansen de nek omwrongen kwamen wij op achterstand. Gelegenheidsdoelman TOM had geen verhaal tegen een kruisbal in de linkerbenedenhoek. Maar wij bleven erin geloven en drukte de tegenstander helemaal weg. Na 25 minuten ging SVEN er vandoor en schoot onder de doelman de gelijkmaker binnen. Na rust gingen wij voluit voor de overwinning, want wat is 1 punt. Met twee pareltjes van YANNICK stond het plots 3-1. De eerste was een mooi gekrulde vrijschop vanop 25 meter en de andere was nog mooier. Een harde knal, terug vanop een 25 meter, over de doelman en bingo. Maar de show van de namiddag was nog niet gedaan. Nieuwkomer AYRTON kon een assist van DIN in de kruising sjotten. Natuurlijk kon DIN niet achterblijven op het feestje. Hij nam de twee laatste treffers voor zijn rekening. Verder waren er nog veel meer kansen, maar voor hen lukte het deze namiddag niet. Dit was echt nog eens genieten van FCS LEMBEEK. Ook een belangrijk punt om te vermelden was dat er GEEN ENKELE GELE KAART VIEL!!!!! Een terecht eindresultaat van 6-1. Geniet nu allemaal van jullie wel verdiende feesten . DEN BEKKER

ZIJ WAREN ER :  COUVREUR T/ V BELLINGEN J/ BOSCHMANS SV/ SALAETS/ MICROS/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ JAEGER/ BOUKARI/ COUVREUR ST/ V BELLINGHEN A/ DEMEL.

Eindstand 6-1

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS- DAVIDSKORNUITEN
Vandaag waren wij in alle lijnen te zwak. Ik vond totaal geen lijn in de ploeg. Het leek meer op potjestamp dan op voetbal. Maar dat kan al eens voorvallen zeker. Vanaf den beginne nam Davidskornuiten de wedstrijd in handen. Kregen kansen maar scoorden niet. Al had PJ daar een aandeel in. Hij verhinderde zeker een tweetal kansen. Wij zelf kwamen 2 keer aan doel bij de bezoekers. Na de pauze trachten wij er toch iets van te maken door offensiever aan te tr eden. Maar door de snelheid bij de bezoekers voorin kregen wij op een counter al de rekening voor geschoteld. Laat even later de ref een strafschop fluiten, die licht was, en de bordjes stonden 0-2 voor DAVIDSKORNUITEN. Laat dan nog even de potjes overkoken bij LEMBEEK en ge weet hoe laat het is. Nadat de ref dan toch eindelijk de wedstrijd terug op gang floot zagen wij niets meer van beide ploegen. Laat mij zeggen dat de bezoekers vandaag verdient wonnen. Volgende week beter. Dan spelen wij op het veld van TOLLEMBEEK tegen SPORTINGBOYS om 15 uur. Het adres krijg je in de week . Hopelijk kunnen wij een paar afwezige of geblesseerde spelers opvissen om terug met 13 te zijn zoals vandaag. Prettig weekend allemaal.
EINDSTAND 0-2

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gareel - FCS
Als men er 5 kan binnen lappen op verplaatsing moet men normaal altijd 3 punten hebben. Bij Lembeek kan het anders. Wij streefden regelrecht op een afstraffing af want na 23 minuten stond het reeds 3-0. Maar onze spelers kropen terug recht. Dit met 2 doelpunten voor rust van DE WITTE. Na de pauze kwamen wij algauw via zijn broer MATHIAS op gelijke hoogte. Maar onze vreugde was van korte duur. Maar wij bleven hopen en lopen. Eerst ernaast en dan erover. YANNICK b racht ons vanop de elfmeterstip ernaast en terug MATHIAS bracht ons erover. Een 4-5 voorsprong na een 3-0 achterstand ge moet het maar doen. Met nog een 15 minuten te gaan kwamen wij dan met zen 10 te staan. Op een foutje in het midden van het veld, kregen er bij Lembeek een emotieaanval. Zolang het gemekker en gebrul tegen de ref niet stopt zullen wij dikwijls met minder als 11 eindigen!!!! En dan laat je de ploeg maar in steek en wordt het toch nog 5-5. Misschien moeten sommigen eens ten rade gaan bij zichzelf over” WAAROM BRUL OF SCHREEUW IK ZO ALTIJD TEGEN DE REFEREE”. De oplossing voor kaarten voor het gemekker tegen ref krijgt U als speler in de week op de GSM. IEDERE SPELER KRIJGT DAT. Maar als ik zie met welke kern wij toch 1 punt uit de branding slepen ben ik tevreden. Volgende week spelen wij thuis tegen DAVIDSKORNUITEN om 15 uur. Ik hou U op de hoogte. Misschien ben je er wel bij!!! Nog een prettig en leervol weekend.
eindstand 5-5

WAREN ER : V BELLINGEN/ DEBAST/ MICROS/ HANNON/ BOSCHMANS/ KINDERMANS CHR/ KINDERMANS M/ BOUKARI/ JAEGER/ SALAETS/ V BELLINGHEN/ DEMEL.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS - Lamme guich

De wedstrijdbal werd geschonken door MARC VAN DE SPORTZAAL TE LEMBEEK. En ja als hij een bal schenkt gebeuren er wonderen. Wij blikten de tegenpartij netjes in. Alles begon zoals wij dikwijls hopen met een vroeg doelpunt. Onze WITTE speelde en tweetal tegenstanders uit en legde de bal netjes in de benedenhoek. Verder in de eerste periode kon Lamme Guiche onze gelegenheidsdoelman, SVEN, 1 maal bedreigen met een afstandsschot. Wij kregen een paar kleine kansjes om de score te vergroten maar dit bleef uit. Na de pauze, DIN was eindelijk aangekomen, toonde wij dat het onze namiddag ging worden. Na een paar afgevlagde rand buitenspelen kon DIN toch de tweede treffer van de namiddag binnen tikken. Hun doelman kreeg geen controle op een terugspeelbal en DIN goed gevolgd strafte dit af. Even later kon een klaar kijkende JULIEN er van op afstand een derde binnen schieten. Dit alles terwijl “DEN THIEU” , die het spelletje nog graag doet, alles achterin goed dichthield. Toch gaat mijn proficiat uit naar het hele elftal dat deze namiddag vocht voor elkaar om een wedstrijd te winnen. Zoals het moet.

Zij waren er : BOSCHMANS SV/ MATHIEU/ DEBAST/ KINDERMANS M/ KINDERMANS CH/ JAEGER/ V BELLINGEN/ HANNON/ MICROS/ SALAETS/ BOUKARI/ V BELLINGHEN A/ DEMEL.

eindstand 3-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bouwvrienden - FCS

Weer vijf minuten te lang !!!! Toch een dikke proficiat aan de 12 aanwezigen. Wij gaven de leider de eerste 30 minuten het nakijken. Maar onze 2 open kansen werden niet benut. Langs de overzijde had PIETER JAN weinig problemen. Na rust begon het spel te keren. Sommigen zaten er echt door maar onze invallers waren op andere plekken aan het borrelen. Waarvoor dank. En dan komt het wat men niet afmaakt wordt afgestraft. Want zelfs in de tweede periode kregen we 2 gelegenheden om de wedstrijd te beslissen. Doelpunten maken is de laatste 3 weken het grootste probleem. De laatste 10 minuten waren dan weer BOUWVRIEND gekleurd. Met resultaat ook nog. In minuut 68 en 70 maakten zij het af. Teleurstelling bij de LEMBEKENAREN en terecht. Al werd het mij duidelijk dat velen hun plaats beginnen te vinden. De inzet was er maar de fysieke toestand bij sommigen is echt het breekpunt naar het einde toe. Volgende week spelen wij thuis tegen LAMME GUICHE. Het AANVANGSUUR kan iets aangepast worden. Volg alles goed op en vergeet vooral nu al niet na te denken over welke excuus U kunt gebruiken voor U afwezigheid. Veel succes nog dit weekend!!! Met alles wat je doet buiten voetballen.

eindstand 2-0

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FCS -Safira

WAT WAS DAT WEER !!!!!! NU WIJ MET 13 WAREN LUKTE HET ONS TOCH NOG OM TE EINDIGEN MET 9. Begrijpen wie begrijpen kan. Kansen krijgen en doelpunten maken is verdwenen bij FCS LEMBEEK momenteel. Laat daarbij nog eens het theewater overkoken bij sommigen en dan weet ge hoe laat het is. Wind mee in de eerste periode leverde ons 1 kansje en een vrije trap op. Langs de andere kant lukte het de bezoekers wel om te scoren. Dit ook al na dat BOYKE een elfmetertrap stopte. Ondertussen waren wij al met zen 10. Na de pauze gooide wij de ploeg om en ook dit resulteerde in niets. Zo konden de bezoekers verder uitlopen. Neem daarbij dan nog eens een tweede Lembekenaar die vroegtijdig met zijn tweede geel naar de kant moest en de rekening klopt. Een echte pandoering tegen een rechtstreekse concurrent achteraan , eentje die wel hard aankomt. Volgende week beter dan maar zeker. Wij spelen op BOUWVRIENDEN om 16 UUR. ADRES KRIJGT U IN DE WEEK. Vergeet niet dat het op kunstgras is. Voor zij die wekelijks een excuus moeten verzinnen, begin nu al na te denken.

eindstand 0-3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FCS - Poté - Angé

De talrijk opgekomen supporters kregen een triestig kijkspel deze namiddag. Wij wilden wel maar konden niet beter en de bezoekers keken uit naar dat kansje. In vergelijking met verleden week zag ik deze week enkele spelers niet op het puntje van hun stoel staan om deze wedstrijd te winnen. Wij kregen in de eerste periode enkele kansjes maar kwamen wilskracht te kort in de zestien. Na de pauze werden wij dan meer en meer weggeduwd en POTE AGE kreeg kansen. Op een hoekschop konden de bezoekers dan het zeil naar hun toe trekken. Wij bakten er niets meer van met wind mee. Een paar rommelige fases voor doel leverden niets op. Op de counter konden zij ook de cijfers niet opdrijven. Verliezen tegen een ploeg dat zeker niet beter is komt hard aan. Maar hetzij zo. Spijtig is dat er enkele hun willeke doordrijven en niet meer komen opdagen, omdat ze eens op de bank terecht komen !!!  WORD EENS EEN MAN  mijn kindjes. Volgende week krijgen wij thuis SAFIRA over de vloer. Een haalbare kaart denk ik. Maar deze week vielen er 3 spelers uit door blessures. Wie vervangt hen. Een raadsel.

Waren er vandaag : DECOSTER/ BOSCHMANS SV/ SALAETS/ DEBAST/ MICROS/ HANNON/ MATHIEU/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ V BELLINGEN/ BOUKARI/ COUVREUR ST/ MINNE en DEMEL.

Eindstand 0-1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leeuwerik - FCS

Beste volgers van FCS LEMBEEK, een dik verdiend punt tegen koploper LEEUWERIK. Opvallend was dan ook weer dat wij na 7 wedstrijden al aan de 5 de doelman toe zijn!!!!! Maar wij trokken met zen 12 als tijgers ten strijd. Het eerste kwartier was even wikken en wegen. Bij een corner voor de thuisploeg, gegeven aan het penaltypunt, verdween de bal plots in onze netten. Een soort van omhaal waar gelegenheidsdoelman STEF geen verhaal tegen had. Maar wij lieten de moed niet zakken en wij kregen ook kansen. Een lange bal van SVEN op MONTENS die de bordjes na 25 minuten terug in evenwicht bracht. Even voor rusten schilderde onze  WITTE nog een bal op de dwarsligger. In pauze iedereen tevreden over het geleverde spel en gemotiveerd het terrein weer op. Al kregen wij na 2 minuten na de pauze al de 2-1 om de horen. En toch zakte onze pudding niet in elkaar. Wij kregen terug kansen. Uit 1 daarvan kon DIN de verdiende gelijkmaker binnen knallen. Aan de overkant kon STEF nog met een kaatsbalbeweging de 3-2 voorkomen. Wij speelden voor elkaar, iets defensiever als gewoonlijk, en kregen zo loon naar werken. De twaalf aanwezigen hadden een echt leuke voetbalnamiddag. Hopelijk genoten zij die er niet waren ook van hun namiddag. BEDANKT AAN ALLE AANWEZIGE SPELERS. Volgende week een thuiswedstrijd tegen POTE AGE. Allen op post en op tijd.

Zij waren er : COUVREUR SV/ BOSCHMANS SV/ DEBAST/ SALAETS/ HANNON/ MICROS/ MINNE/ KINDERMANS CHR/ V BELLINGEN/ MONTENS/ BOUKARI/ DEMEL.

eindstand 2-2

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FCS - Congo

Eerste Lembeekse derby op Halse bodem. Doelpuntenkermis in ons nadeel beslecht. Congo begon aan de wedstrijd met een tempo dat Lembeek niet meester kon. Dit resulteerde algauw in een doelpunt. Een aanvallende bezoeker mocht op wandeling gaan in de zestien van Lembeek en legde de bal perfect in de rechter benedenhoek. Even later werd een misverstand bij de Lembeekse verdediging afgestraft met een kopbal en de bordjes wezen 0-2. Pas na een twintigtal minuten kregen wij een beetje vat op het spel. De WITTE werd de diepte ingestuurd en kon de aansluitingstreffer maken. Maar lang duurde de euforie niet. Een inschattingsfout bij het wegwerken van het leder en dit werd aan de tweede paal voor de derde keer afgestraft. Rusten met een 1-3 achterstand werkte al op velen hun gemoed. Onmiddellijk na de koffie kreeg CONGO tot tweemaal toe de kans om de wedstrijd te beslissen. Maar zij faalden. Plots vijf minuten later stonden wij op gelijke hoogte. Een duidelijke strafschopfout op CHRISTOPHE, deze werd feilloos omgezet door JULIEN. Even later kon MONTENS een voorzet aan de tweede paal binnen knallen. 3-3. Lembeek had terug hoop. Maar op een tiental minuten tijd kon CONGO de kloof terug op 3 doelpunten brengen. Even voor tijd kon NICK nog een afschamper binnenwerken. CONGO was beter vandaag, vooral voorin met VAN ROY GLENN(sk leeuw-2prov) in de rangen zijn zij dodelijk. Deze man met 3 of 4 treffers vandaag heeft het scoren in de benen. Het zijn nog altijd de doelpunten die tellen. Hopelijk volgende week beter. Een zware klus want wij gaan naar LEEUWERIK.

eindstand 4-6

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hondzocht - fcs

Beste volgers , het enige dat ik wil doen is de moedige 11 spelers bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Verder vergt deze namiddag geen uitleg. Wel is het hoog tijd dat sommigen eens goed na denken. Ook wens ik THOMAS, die een schouderblessure opliep, een goed en snel herstel toe.

eindstand 5-0

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

fcs - stroppen
De eerste 20 minuten waren wij zeker de evenknie van de bezoekers. Zelfs iets meer aanvallend. Vanaf dan ging het alsmaar bergaf en kwam STROPPEN meer voor de Lembeekse doelmond. Wij gaven de eerste periode veel te veel hoekschoppen weg waar ook gevaar uit kwam. Toch lukte de pauze met een brilscore. Met rust even omdraaien en terug meer offensief voetbal brengen dachten wij. Maar de bezoekers kwamen veel feller uit de kleedkamer en klaarden de klus in een kwar tier tijd. Wij kregen er 3 rond de oren voor wij wisten dat de tweede al begonnen was. Terug krabbelen was er vandaag niet bij. Wij zagen daar in tegen veel hoofdjes naar beneden gaan. Ons grootste struikelblok blijft de fysieke toestand van velen. De meesten kunnen gewoonweg geen 70 minuten wedijveren met hun rechtstreekse tegenspeler. In het voetbal is er nog altijd een wet die zegt : wie niet kan lopen kan geen wedstrijd winnen. Volgende week beter dan maar. Wij spelen om 13.30 uur op het veld van HONDZOCHT. Deze ploeg speelt momenteel op het terrein achter het hoofdveld van TUBEKE. DUS NIET BOVEN AAN HET KERKHOF. PARKEER JULLIE VOOR DE HOOFDINGANG EN NEEM VANDAAR DE BETONWEG LINKS TE VOET. Om eventuele spookrijders te vermijden zullen wij bijeen komen aan de sporthal te Lembeek om 12.30 uur ten laatste. Dus hang de slimme niet uit als ge niet 100% zeker zijt. Ook voorzien wij een bezoek aan een sponsor achteraf dit door het vroege aanvangsuur van de wedstrijd. Hopelijk gaan jullie allemaal mee. Jullie geven mij 5 euro en zorg voor het dubbele aan eten en drinken. Beter als de warenhuizen. Tot zaterdag DEN BEKKER.
eindstand 0-3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FCS - PICHiCHi

Zij die de wedstrijd kwamen bekijken weet dat ik snel uitgepraat ben. De bezoekers met 10 en wij 12. Het eerste kwartier van de partij was echt niet om aan te zien. Langs Lembeekse kant geen samenspel of diepgang, de bezoekers geraakte amper tot bij onze nieuwe doelman “ LA SONNETTE”. Na 20 minuten mocht Lembeek een vrije trap nemen op een 30 meter voor doel. JURGEN gooide de bal perfect over de verdediging waar MONTENS kon binnentikken. Daarop volgde er voor Lembeek nog een paar kansjes om de wedstrijd te beslissen maar wij kregen de bal niet over de lijn. Na de pauze kregen wij eerst hetzelfde beeld, met Lembeek die de bovenhand had, maar niet kon afwerken. Pas toen er bij Lembeek meer dan de helft zonder adem kwamen te zitten voetbalde PICHICHI zich weer in de wedstrijd. Maar een geluk voor ons konden wij de nul houden. Met de hakken over de slot tegen 10 man noemt men dat. Toch dank aan zij die waren en zich tot het uiterste gaven voor de ploeg. Volgende week STROPPEN dat zal andere koek zijn. Dinsdag nergens voetbal op tv dan kunnen wij misschien nog ne keer proberen te trainen samen. Wat zou dat tof zijn !!!!!!

Waren aanwezig : V BELLINGEN/ MATHIEU/ COUVREUR T/ HANNON/ SCHREURS/ MONTENS/ KINDERMANS CH/ KINDERMANS M/ MICROS/ SERVE N/ DEBAST/ BOUKARI

EINDSTAND 1-0

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------FCS - Sportingboys

Net weer dat ene doelpunt te veel binnen of is het net dat ene weer te weinig gescoord. Positief nieuws was er deze week ook. Wij waren met 13 spelers. Het begin van de wedstrijd was voor LEMBEEK. De bal ging goed rond en wij kregen een paar kleine kansjes. Na een kwartiertje verstuurde SVEN een lange bal naar voren waar de goed gevolgde JULIEN met een prachtige boogbal de keeper verschalkte. Maar dan kwamen de bezoekers toch wel onder stoom. Zij brachten vanaf dan beter voetbal op de grasmat. Ook zagen wij naar het einde van de eerste speelhelft sommigen al naar adem happen. Even voor rust kwam Sportingboys dan ook na een mistasten van enkele Lembenaren op gelijke hoogte. Onder de rust kon de trainer niets bijwerken want iedereen, buiten Montens, verkoos om even van de zon te genieten in de dougout. Na de pauze zakte de pudding van LEMBEEK dan verder in.  Veel onnodig balverlies en ook de concentratie viel weg bij enkelen. Dit werd afgestraft door de bezoekers . Met nog een tiental minuten stonden wij plots 2 doelpunten in het krijt. Wij probeerden er nog iets aan te doen maar konden enkel terugkomen tot 2-3. Een afgeweken schot van DIN, denk ik, hobbelde over de doellijn. WAT KUNNEN WIJ DAARAAN DOEN !!!

Een normale voorbereiding op een wedstrijd verloopt normaal als volgt. Wij komen ALLEN samen 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Even bijpraten met de mannen en dan zich klaarmaken voor de wedstrijd. Ondertussen kan de opstelling dan ook gegeven worden en woordje uitleg. Zodanig dat iedereen buiten is om 20 minuten voor de wedstrijd om samen een deftige opwarming te doen. Dit gedurende een 15 minuten. Eens dat de wedstrijd bezig is enkel met die wedstrijd in je hoofd zitten . Met de rust enkele richtlijnen bijpraten in de kleedkamer. Om het even wat de uitslag achteraf is niet weglopen van je maten. WORD EEN GROEP VRIENDEN DIE MEKAARS NAMEN KENT. Bij ons deze week : 14.15u =3 spelers, opwarming= hier en daar, rust= 1 speler gezien, erna= veel afwezig.    De fysiek dat is nog een ander paar mouwen. Maar toch ben ik content dat ik jullie zie!!!!!

Wie was er vandaag : DECOSTER/ BOSCHMANS SV/ COUVREUR T/ COUVREUR S/ SCHREURS/ HANNON/ SALAETS/ MONTENS/ KINDERMANS CH/ V BELLINGEN/ BOGAERT/ MINNE/ BOUKARI.

De volgende opmerking is voor sommigen. Tot nu verstuurde ik dinsdag of woensdag en bericht naar iedereen, dus elke aangesloten speler(23),  om jullie aan of afwezigheid te melden. Dit ga ik nog 1 week doen. Aangezien sommigen niet reageren op mijn berichtjes hoef ik ook hen niet meer te sturen. Als een JA of NEE al te veel gevraagd is.

eindstand 2-3

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dilbeek - FCS
Een wedstrijdverslag !!!!! Graag, maar dan alleen om de 10 dappere aanwezige spelers van Lembeek te bedanken. Dit vooral om hun inzet en geleverde prestatie, alsook hun aanwezigheid. Anderen moeten dringend eens met zichzelf gaan praten. Over de wedstrijd zelf dan. Alles begon al met een duidelijke ingreep van de referee. Allebei in het groen, dit zijn onze nieuwe clubkleuren dus Dilbeek moest zich aanpassen, maar spelen zei de ref. Dilbeek draaide de truitjes om, speelde zonder nummers maar de ref wou hebben dat hij die zag!!!! Dit kan alleen in het KAVVV denk ik dan. Dat wij met een 1 man minder op het terrein stonden was er zeker niet aan te zien. Toen onze “WITTE” onderuit werd gehaald in de zestien kwamen wij zelfs op voorsprong via een feilloos getrapte strafschop van YANNICK. Verder in de eerste helft konden wij ook rekenen op een paar zeer knappe reddingen van onze goalie PIETER-JAN. Dus gingen wij rusten met een voorsprong. Na de pauze werd de druk van de thuisploeg groter en groter. Bij sommigen van Lembeek ging zienderogen het licht verder uit. Het gebrek aan fysiek. Na een 20 tal minuten kwam de thuisploeg dan toch op gelijke hoogte. Vanaf dan konden wij nog enkel de bal ver weg trappen en hopen. De slotfase werd ons dan fataal. Dilbeek maakte een tweede treffer en dan brak de veer helemaal. Maar nogmaals dank voor de geleverde prestatie aan mijn 10 spelers. Ja 10!!!!
EINDSTAND 2-1

Zij waren er : DECOSTER/ HANNON/ SALAETS/ DEBAST/ COUVREUR T/ MONTENS/ JAEGER/ KINDERMANS CHR/ KINDERMANS M/ MINNE.

TRAINING NU DINSDAG. JA. OM 19.30 U. MOET GE KOMEN = NEE. HET KAN OOK JA ZIJN.

 


www.fcslembeekzenne.be
© 2012 Webdesigner Batty